Over ons

Familiebedrijf

Familiebedrijf

In 1964 werd Schildersbedrijf Polmot opgericht door Paul Mot. Tot op vandaag heerst er bij Schildersbedrijf Polmot een familiale, ongedwongen en aangename manier van werken. Ons team van gemotiveerde medewerkers speelt hierbij een cruciale rol. En deze professionele vriendelijkheid stralen we ook uit naar onze klanten. Samen met hen werken we een oplossing op maat uit, waarbij we in eerste instantie rekening houden met hun wensen.

Sinds 2003 wordt Schildersbedrijf Polmot geleid door Nik Heremans, Zaakvoerder. Hij wordt bijgestaan door Gina Haydon, Directie-assistente.

Voor elke uitdaging een oplossing

Flexibiliteit en polyvalentie zijn onze tweede natuur. We gaan ook geen enkele uitdaging uit de weg en putten uit onze rijke ervaring om snel tot oplossingen te komen. Afbladderende verf, reusachtige oppervlaktes die in een mum van tijd moeten geschilderd worden, dringende interventies na brand, etc... voor elke uitdaging vinden wij een oplossing.

Schildersbedrijf Polmot NV is door de werkplekarchitecten erkend als inclusieve onderneming. Concreet betekent dit dat wij mensen in-house opleiden, dit in samenwerking met VTI Aalst, Coachingorganisatie Compaan en de VDAB. Zo maken wij werk van een inclusieve arbeidsmarkt, en zorgen we meteen voor gemotiveerde en gekwalificeerde schilders!

nobelpaint logo

Lokale verankering en nationale aanwezigheid

Als professioneel schildersbedrijf gevestigd in Ninove bedient Schildersbedrijf Polmot voornamelijk klanten in de regio Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Schildersbedrijf Polmot kan, dankzij het netwerk Nobel Paint - een groepering van gelijkgezinde professionele schildersbedrijven - klanten ook nationaal van dienst zijn.

Alle partners van Nobel Paint respecteren immers dezelfde professionele standaarden als Schildersbedrijf Polmot.

Nobel paint

Nobel Paint

Nobel Paint BVBA is in 2015 ontstaan uit Partners in Business, een zakelijke organisatie die zaakvoerders van grote schildersbedrijven bijeenbrengt.

Via Nobel Paint kunnen we schildersprojecten aannemen die niet noodzakelijk in onze regio gesitueerd zijn. Naast het voordeel klanten uit andere streken te kunnen helpen, staan de zeven bedrijven van Nobel Paint BVBA ook op één lijn wat tarifering en kwaliteit betreft.

Bekijk al onze diensten