Blog

Waarom werken met een meesterschilder? Omdat schilderen een kunst is!

Wie het beroep van schilder niet ten gronde kent, vraagt zich wel eens af waarom iemand besluit om in een schildersbedrijf te werken. Velen onder ons hebben zelf een kamer bij ons thuis of bij een familielid geschilderd en het resultaat mag gezien worden, of dat vinden we althans.

Bij Schildersbedrijf Polmot, uw meesterschilder in de regio, weten we dat het verschil tussen een hobbyschilder en een professionele schilder zich in de details afspeelt... Schilderen is niet meer of niet minder dan een kunst. Een beroepsschilder wordt je enkel na een degelijke opleiding. Het is niet zo dat zomaar iedereen schilderwerk tot een fraai resultaat brengt. Jonge mensen die willen werken met hun handen worden opgeleid tot vakschilders met oog voor het kleinste detail. Ze leren schuren, tape aanbrengen, spijkergaatjes opvullen, herstellingen uitvoeren aan beschadigde muren en plafonds, het type grondlaag kiezen en aanbrengen, ... Aan het einde van hun opleiding weten ze met zekerheid te zeggen hoeveel dagen ze nodig hebben om het perfecte eindresultaat te krijgen.

Waarin zitten die details dan? Wel... als je bij valavond in je living zit en je ziet in het licht van je schemerlamp geen enkele oneffenheid op je geschilderde muur, dan weet je dat je een beroep hebt gedaan op een vakman. Een meesterschilder is een vakman die garant staat voor een onberispelijke kwaliteit.

Dat je werkt met een meesterschilder, merk je overigens niet alleen aan het kwalitatieve resultaat, maar ook aan de manier van werken. Bij Schildersbedrijf Polmot zit je goed voor een op en top professionele aanpak. We luisteren naar je wensen en adviseren je vervolgens over kleuren en materialen. In onze gedetailleerde offerte - die gratis is - krijg je alle informatie over de prijs en de planning. Hiermee weet je exact wanneer de werken van start gaan en tot hoelang ze duren en kan je je professionele en privé-bezigheden hier naar organiseren.

Zoals je ziet is een schilderopdracht zo veel meer dan een laag verf aanbrengen. Bij Schildersbedrijf Polmot werken we met gedreven en goed opgeleide vakmensen en staan we voor een kwalitatief traject van a tot z. Voor ons is schilderen niet zomaar ons beroep, het is onze passie en zijn het er roerend mee eens dat schilderen een echte kunst is :)


Terug naar overzicht